NAVODNJAVANJE I ZALIJEVANJE

NAŠI PROJEKTI

Fluidra grupa se od osamdesetih godina bavi proizvodnjom i distribucijom svih proizvoda koji su neophodni za postavljanje sustava navodnjavanja u poljoprivredi  i zelenih površina za javnu upotrebu (igrališta za golf i parkovi) ili za privatne vrtove , pod svojim brandom  Cepex.

Fluidrini proizvodi se primijenjuju u svim fazama izvođenja sustava za navodnjavanje; PVC i PE ventili i pripadajući elementi, cijevi i crijeva koja se primijenjuju u bunarima i pumpnim stanicama, cijevovodima ili kod opreme za organsko navodnjavanje.

Fluidrini elektroventili i kontrolori se primijenjuju u sustavima upravljanja i kontrole navodnjavanja. Ovi uređaji su dizajnirani za regulaciju navodnjavanja, preko kontrole protoka vode, blokiranja, odnosno kanaliziranja daljnjeg protoka vode prema različitim sustavima. Navodnjavanje kap-po-kap, sprinkleri, rasprskivači ili ispusne cijevi su direktno vezane na usijev, kako bi dovele vodu biljkama.

Fluidra je u domeni navodnjavanja prisutna u cijelom svijetu, izmedju ostaloga i zahvaljujući odličnoj suradnji sa drugim  vodećim proizvođačima kao što su Rain Bird i Hunter.

 

Više informacija možete naći na web stranici našeg brenda.

:

cepex