Novi katalog Fluidra Spaecial

Spaecial je sveobuhvatno rješenje za wellness. Nude se svi pomoćni i pripadajući dijelovi za kompletno opremanje wellness projekta.

Fluidra, vodeći proizvođač opreme za bazene i wellness preko svojih brandova  AstralPool i  AstralPool Spaecial predstavlja novi katalog za specijalnu liniju ekskluzivnih rješenja za različite wellness objekte. S najvećom ponudom do sada, uključuje novu liniju sauna, opreme za masažu vrata, hidromasažne krevete, senzorske tuševe, balneo terapiju i masažne stolove.

Spaecial je kreirao petu zonu u svom asortimanu, SPA Zonu s novom linijom u inoxu.

Spaecial je termin nastao slaganjem riječi “spa” i “special”. Osnove odlike svih wellness projekata koje nudi FLUIDRA pod svojim brandom AstralPool Spaecial su vrijednost iznimnosti, individualizma, različitosti kao u vrijeme tradicionalnih rimskih termi.

Fluidra je nacionalni i internacionalni znak za održivo korištenje vode.

Fluidra je posvećena razvoju proizvoda za održivo korištenje vode koje nudi kroz programe  Bazeni i Wellness, Oprema za cijevni razvod, Navodnjavanje i  Tretman vode u okviru svojih osnovnih brendova AstralPool, Cepex i Idrania.

Fluidra ima preko 150 predstavništava u 44 zemlje i nekoliko proizvodnih centara na najvećim tržištima. Zahvaljujući raširenoj prodajnoj mreži proizvodi grupe  Fluidra  se prodaju u, preko 170 zemalja. U grupi je zaposleno oko  4.000 ljudi.

Koncept i vizija razvoja korporacije se baziraju na očuvanju vrijednosti i racionalnoj potrošnji vodnih resursa. Kompanije koje danas čine korporaciju FLUIDRA, od kojih pojedine sa iskustvom od  40 godina, rasle su upravo u skladu sa ovom vizijom i specijalizirale se u okviru četiri poslovne jedinice: tretman vode, sustav distribucije tekućine, navodnjavanje i zalijevanje te bazeni i wellness.