O nama

Fluidra, nacionalni  i internacionalni znak za održivo korištenje vode

Fluidra je multinacionalna korporacija koja kotira na Nacionalnoj Burzi Španjolske. Osnovna dijelatnost je orijentirana na razradu rješenja za tretman voda i njihovu primjenu kako bi omogućili optimalno korištenje vodnih resursa.

Mi smo lideri u svjetskoj bazenskoj industriji. Naš Portfolio uključuje brendove s najvećim priznanjima i ukazanim povjerenjem; nudimo Klijentima ekspanzivni niz proizvoda i u privatnom, i u sektoru  javnih bazena  i wellnessa; imamo snažnu geografsku mrežu sa preko 45 zemalja u kojima poslujemo.

Sa nedavnim pripajanjem  Zodiac-a, sada brojimo preko 5,500 zaposlenih i zajedničke resurse za ubrzanje inovacija u kritičnim sektorima kao što je energetska efikasnost, robotika i Internet Stvari (IoT).

Vodimo se jasnim vrijednostima i svakog dana dolazimo na posao s jednim ciljem u glavi: Da kreiramo savršen bazenski i wellness doživljaj.

 

Mi posjedujemo portfolio najprepoznatljivijih i najpouzdanijih brendova, uključujući Jandy®, AstralPool®, Polaris®, Cepex®, Zodiac®, CTX Professional® and Gre®

REFERENTNA LISTA OBJEKATA SA NAŠOM OPREMOM

 

1. BIZOVAČKE TOPLICE

Grad vode Aquapolis – višenamjenski kupališni kompleks sa 10 različitih bazena i nizom vodenih atrakcija:

Polu-Olimpijski bazen

Bazen za neplivače

Dječiji bazen

Glazbena špilja

Vodena gljiva

Umjetni brzaci

Jaccuzzi whirpool

2. “JADRANKA” – Mali Lošinj

Unutarnji bazen s grijanom morskom vodom

Vanjski bazen s morskom vodom

Aquapark Čikat

 

 

bellevue-3Bizovačke toplice 3Bizovačke toplice 5hotel-bellevue-Jadranka Mali LošinjHotel Vespera -Mali Lošinj- JadrankaHotel Punta-Jadranka Mali Lošinj